Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار مشهد با اشاره به اینکه به دنبال ادای دین به حوزه کتاب و کتابخوانی هستیم، گفت: براین اساس از اقدامات مرتبط با توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی حمایت خواهیم کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سیدعبدالله ارجائی در نشست صمیمی با تعدادی از نویسندگان و مؤلفان کتاب که با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط بین الملل شهرداری مشهد و مشاور شهردار در امور دینی و روحانیون و دبیر شورای عالی فرهنگی شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: نسبت به حوزه مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی احساس دین می‌کنیم به ویژه زمانی که اهتمام و تاکید حضرت آقا را نسبت به این حوزه مشاهده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر این اساس تصمیم گرفته شد تا طی نشست و گفت و گو هایی صمیمانه از نویسندگان کتاب‌هایی که برای اینجانب فرستاده و یا هدیه می‌شود در دو بخش نویسندگان درون شهرداری و بیرون از شهرداری مشهد که موفق به تألیف کتاب و یا ترجمه شده‌اند، تقدیر شود.

شهردار مشهد با بیان اینکه گمان نمی‌کردیم که تعداد زیادی نویسنده و مترجم کتاب در مدیریت شهری وجود داشته باشد، تصریح کرد: اما خوشبختانه در کنار کتاب‌هایی که از سوی مؤلفان خارج از بدنه شهرداری برای ما فرستاده و یا هدیه می‌شود، تعداد زیادی کتاب نیز که از سوی همکاران تألیف و یا ترجمه شده است به دست ما می‌رسد.

ارجائی تصریح کرد: در مجموع از برگزاری نشست و گفت و گو با نویسندگان و مترجمان کتاب دو هدف را پیگیری می‌کنیم، اولین هدف عرض ارادت و احترام به ساحت علم و پژوهش و اهل علم است تا بدانند ارج و قرب آنها فراتر از روابط اداری است و دارای جایگاه رفیع و وارسته و شایسته تقدیر هستند.

وی ادامه داد: هدف دیگر ما ادای دین به توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است، زیرا اگر بتوانیم جامعه را با فرهنگ مطالعه بیش از اینکه اکنون وجود دارد آشتی داده و سرانه مطالعه غیر درسی را افزایش داده و جامعه عالم‌تری داشته باشیم قطعاً جامعه کم مشکل‌تری خواهیم داشت.

اقدام شهرداری در اهتمام به ترویج فرهنگ کتابخوانی قابل تقدیراست

حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست با تقدیر از ابتکار شهردار مشهد برای نشست با نویسندگان کتاب و حمایت از ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، گفت: امروز کتابخانه های عمومی تبدیل به فرهنگسراهای اجتماعی شده‌اند و باید نیازهای دانشی و فرهنگی اجتماعی مردم را پاسخگویی کنند.

وی گفت: در راستای عملیاتی شدن پیشنهاد شهردار مشهد و کتاب‌هایی که امروز تقدیر شد، آمادگی داریم تا در کتابخانه مرکزی امام خمینی (ره) که بزرگترین کتابخانه عمومی کشور است اتاق علم و نجوم را راه اندازی کنیم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی افزود: همچنین آمادگی داریم تا کرسی‌های آزاد اندیشی، رونمایی و نقد کتاب را در کتابخانه ها راه اندازی کنیم.

سبزیان ادامه داد: شهردار مشهد نشان داده‌اند که به حوزه ترویج مطالعه و توسعه کتابخانه های عمومی علاقمند هستند و از آن حمایت می‌کنند که کمک‌های خوبی در این زمینه از سوی شهرداری انجام شده است.

به گزارش ایمنا، در این نشست از چهار تن از نویسندگان و مولفانی که کتاب‌های شأن را به شهردار مشهد اهدا کرده بودند، تقدیر شد.

کد خبر 545399

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهردار مشهد كتاب و كتاب خواني شهر کلانشهر مشهد شهرداری مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی کتابخانه های عمومی ترویج فرهنگ شهرداری مشهد شهردار مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمامی که کافه کتاب شد

حسینی مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند گفت: به کتابخوانی علاقه زیادی دارم و از هر فرصتی برای خواندن کتاب جدید استفاده می‌کنم و این علاقه سبب شد تا در تابستان ۱۴۰۰ ایده ایجاد کافه کتاب در ذهنم کلید بخورد.

او افزود: پس از تحقیقات متعدد، در مرکز بیرجند شناسی به یک ساختمان قدیمی رسیدم که در گذشته به عنوان حمام استفاده می‌شد و آن را مکانی مناسب برای این کار دیدم.

حسینی اظهار کرد: پس از رایزنی و دریافت مجوز‌های لازم، اقدام به تهیه کتاب‌هایی در حوزه‌های روان‌شناسی و انگیزشی کردم.

بیشتر بخوانید

راه اندازی دومین پاتوق کتاب بزرگ کشور در بیرجند

مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند هدف از ایجاد این کافه کتاب را افزایش آگاهی جامعه و بالا بردن فرهنگ کتابخوانی در شهرستان بیرجند عنوان کرد.

او با بیان اینکه اکنون بیش از هزار جلد کتاب در این مجموعه داریم، تصریح کرد: کافه کتاب پذیرای همه محدوده‌های سنی از جمله کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و میانسالان است تا علاقه‌مندان به کتاب بتوانند از محیط آرام و باصفای این مجموعه برای مطالعه استفاده کنند.

برنامه و ساعت کاری کافه کتاب در مجاورت ارگ بهارستان و در بافت تاریخی شهر بیرجند در مرکز بیرجند شناسی، صبح‌ها از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و بعداز ظهر‌ها ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی