Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‎‌ها-معاون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت:مراکز تحقیقاتی کشور در دوران کرونا تلاش‌های گسترده ای داشتند و در این مدت مراحل مطالعه و تولید ۱۲ واکسن به اجرا در آمد که ۶مورد وارد چرخه مصرف شده و یا در مراحل نهایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، یونس پناهی در گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد اظهار داشت: در دوره کرونا کشورهایی که در حوزه پژوهش فعالیت بیشتری داشتند توانستند در مدت زمان کوتاهی این بیماری را مدیریت کنند و کشورهایی که در این حوزه توانمند نبودند با خسارات و مشکلات زیادی روبرو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید سازو کار رسیدن یک ایده به محصول فراهم شود تا اگر نخبه ای ایده ای ارائه داد بدون فوت وقت قابلیت اجرایی داشته باشد افزود: ارتباط بسیار خوبی میان معاونت تحقیقات وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو شکل گرفته است تا بتوان با برنامه‌ریزی و انجام فرایند اداری دریافت مجوزها، نخبگان با آسودگی خاطر بیشتری نسبت به تولید دانش اقدام کنند.

تولید دانش‌های فناورانه در برنامه تحقیقاتی کلان کشور قرار گیرد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه باید در برنامه تحقیقاتی کلان کشور  به سمت تولید دانش‌های فناورانه در راستای نیازهای جامعه حرکت کرد گفت:دانش، زمانی اثر گذار است که تبدیل به محصول و ثروت ملی شود و تولید سازوکارهای شغلی کند که این اقدام در دانشگاه‌های نسل چهارم محقق می‌شود.

پناهی با بیان اینکه تحقیقات در حوزه سلامت به دلیل ارتباط مستقیم با انسان از اهمیت ویژه ای برخوردار است خاطر نشان کرد:تحقیقات اگر درست انجام شود می‌تواند موجب ارتقا و بهبود سطح سلامت جامعه و اگر با برنامه شکل نگیرد می‌تواند موجب رکود سطح سلامت شود و به همین دلیل معقول و منطقی است که تحقیقات در حوزه سلامت توام با یک برنامه پیش برود.

وی با بیان اینکه مهمترین ماموریت تحقیقات در حوزه سلامت، پاسخگویی به نیازهای جامعه در حوزه سلامت است خاطرنشان کرد: در راستای ارتقا و پاسخگویی به نیازهای جامعه لازم است، دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در کنار موضوع آموزش و پژوهش به سمت تحقیقات تولید دانش‌های فناورانه ، حرکت کند.

رئیس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: اجرای تحقیقات کاربردی مهمترین رویکرد حوزه تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است و خوشبختانه ابزار تحقق این برنامه که همان مراکز تحقیقاتی هستند در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود دارد.

21 هزار داوطلب سلامت با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری دارندنبود شفافیت مالی بخش بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی قابل قبول نیستجدیدترین اخبار کرونا در ایران| احتمال جهش‌ در ویروس با افزایش عادی‌انگاری‌ها / واکسن‌نزده‌ها "امید" را جدی بگیرند‌ + نقشه و نمودار

 پناهی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 700 مرکز تحقیقاتی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور فعال است خاطر نشان کرد: باید تمامی مراکز تحقیقاتی در راستای تامین نیازهای سلامت جامعه  و کاربردی کردن پژوهش‌ها گام بردارند و اگر در این زمینه اهدافی برای برخی مراکز تعیین نشده است باید تقویت شود.

وی با اشاره به محدودیت منابع اظهار کرد: باید اولویت‌های پژوهشی در تمامی دانشگاه‌ها تعریف شود و بودجه‌های پژوهشی در اختیار پژوهشگران توزیع شود تا بتوان ضمن استفاده از ظرفیت افراد نخبه و بکارگیری آنها، در مسیر دستیابی به اهداف دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم گام برداریم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر ایجاد شبکه‌ها و قطب‌های تحقیقاتی در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: یک دانشگاه محصول محور باید مراکز تحقیقاتی خود را به صورت شبکه ای مدیریت کند تا بتواند متناسب با نیازهای سلامت کشور فعالیت کند.

پناهی با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی علاوه بر ارتباط با سایر مراکز تحقیقاتی سطح کشور باید با سایر کشورها نیز ارتباط پژوهشی داشته باشند و نسبت به توسعه پژوهش‌های میان رشته ای با سایر سازمان‌ها نیز تلاش کنند تصریح کرد: باید تمرکز بر تقویت شرکت‌های دانش بنیان و بهبود و ارتقاء پارک‌های فناوری در سطح دانشگاه‌ها صورت گیرد.

انتهای پیام/281/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی کشور تحقیقات و فناوری مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت وزارت بهداشت دانشگاه ها تولید دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۴۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی ۱۵ اردیبهشت روز ماما را به فعالان این رشته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست که نبض حیات را در نوزاد متجلی می‌سازد و از جان مادر حفاظت می‌کند.

اکنون که سیاست‌های جوانی جمعیت در کشور در حال اجراست نقش شما ماما به‌عنوان خط مقدم مراقبت‌های مادر و جنین و کلید سلامت خانواده بیش از هر زمان ارزشمند است.

همکاران ماما، همواره علم و تخصص را با عشق و ایثار، متعهدانه در راه اعتلای سلامت مادران و فرزندان این سرزمین نثار می کنند و برای تحقق این هدف، ذره ای از مسیر سبزی که در آن گام نهاده اند پا پس نکشیده اند و همچنان سربلند و پرافتخار با گام هایی استوار مشغول به خدمت رسانی هستند.

اینجانب فرارسیدن ‌روز ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در مراکز درمانی و همچنین اساتید و دانشجویان گرانقدر فعال در این رشته در سطح کشور و استان بویژه در دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان سلامتی و بهروزی را خواهانم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند