Web Analytics Made Easy - Statcounter

، «محمدحسن اکبرزاده ابراهیمی» جانشین رئیس کارگروه مخاطرات زلزله درباره اهداف و وظایف کارگروه مخاطرات زلزله اظهار کرد: به استناد بند 11 ماده 15 آئین نامه اجرایی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، کارگروه مخاطرات زلزله، لغزش لایه های زمین، ابنیه، ساختمان وشهرسازی با مسئولیت وزارت راه و شهرسازی تشکیل گردید که ارتقاء سطح ایمنی ساختمان ها و زیرساخت ها، بهبودانعطاف پذیری فضاهای شهری و روستایی در مطابقت با آثار زلزله و زمین لغزش از جمله اهداف و وظایف این کارگروه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تحقق اهداف سند چشم انداز و کلیه اسناد بالا دستی و برنامه های توسعه کشور در چارچوب مسئولیت های کارگروه 4 ، تدوین برنامه های حمایتی برای تهیه آئین نامه ها، معیارها، استانداردها و دستورالعمل های مرتبط با خطرات زلزله، زمین لغزش و ارائه ساز و کارهای مناسب برای به کارگیری اجباری آن ها از دیگر اهداف و وظایف این کارگروه است.

اکبرزاده درباره تشکیل جلسات این کارگروه و نتایج این جلسات گفت: از ابتدای امسال تاکنون 4 جلسه کارگروه و 3 جلسهکمیته فرعی مخاطرات زلزله و 4 جلسه جهت تدقیق مطالعات گسل های مشهد برگزار شده است کهاز مهمترین نتایج آنمیتوان به طرح مطالعاتی تدقیق گسل های مشهد و تعیین حرائم آن، که در تعیین ضوابط ساخت و ساز ایمن در کلانشهر مشهدبسیار تاثیر گذار خواهد بود و همچنین تهیه و تدوین چک لیست عملیاتی مرحله مقابله با حادثه زلزله اشاره کرد.

جانشین رئیس کارگروه تخصصی مخاطرات زلزله اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی در پاسخ به این سوال که طرحمطالعاتی تدقیق گسل های مشهد بر چه اساسی شکل گرفته و در چه مرحله ای است؛ اظهارکرد: پس از تصویب مطالعات گسل شمال تهران وتعیین ضوابط شهرسازی، ساخت و ساز در حریم گسل در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، به جهت اهمیت موضوع، شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، انجام مطالعات شناسایی و تعیین حرایم گسل های 5  کلانشهر کشور را تصویب تا با تعیین ضوابط شهرسازی شرایط ساخت و ساز ایمن در حرایم گسل های مربوطه اعمال شود، به همینمنظور برای کلانشهر مشهد کمیته علمی و راهبردی تدقیق گسل با حضور برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی واداره کل زمین شناسی و اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی تعیین و فاز اول پروژه شامل مراحل مطالعاتی و میدانی با هدف تدقیق محل عبور گسل ها و برداشت های میدانیشامل 31 نفر روز کار کارشناسی آغاز شده و در این مرحله هر یک از گسل ها در چندین نقطه از نظر ساختاری برداشت ومحل نسبی آنها با دقت تقریبی تدقیق گردیده است.

وی ادامه داد: پیشرفت مطالعه و تدقیق گسل های جنوب مشهد، توس و کشف رود بیش از 60 درصد پیشرفت داشته و گسلسنگ بست بطور کامل برداشت و تصحیح شده است.

اکبرزاده ابراهیمی تصریح کرد: پس از خاتمه این مرحله حریم اولیه گسل ها مشخص خواهد شد که در تعیین ضوابطشهرسازی در حرائم گسل ها و ساخت و ساز در کلانشهر مشهد بسیار تاثیر گذار خواهد بود و در نهایت با تصویب مطالعات مذکور در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، به عنوان یک سند راهبردی بالادستی در طرح های جامع و تفصیلی، منجربه ایمن سازی نسبی ساخت وسازهای شهری و ایجاد یک فضای امن برای شهروندان خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۳۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران با اشاره به بهره‌مندی ۲۵۰۰ نفر از پروژه مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه از پیشرفت ۶۰ درصدی این مجتمع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بهزاد برارزاده، عصر امروز_دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در بازدید از مجتمع آب‌رسانی هزارجریب نکا اظهار کرد: این مجتمع به طول ۸۶۰۰ متر خط انتقال در اقطار ۲۰۰،۱۶۰ و ۹۰ میلی متری است که در سه باب مخزن ذخیره به ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب در حال احداث است.

وی افزود: تجهیز و راه‌اندازی سه باب ایستگاه پمپاژ از جمله عملیات پیش بینی شده در قرارداد جاری این پروژه است.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران از پیشرفت ۶۰ درصدی قرارداد این طرح خبر داد و مطرح کرد: تاکنون یک حلقه چاه با آب‌دهی ۲۵ لیتر در ثانیه حفر، ۵۰۰۰ متر لوله‌گذاری خط انتقال و ۱۱۰۰ متر لوله‌گذاری شبکه توزیع روستای دهی انجام و عملیات احداث مخزن ذخیره ۱۰۰ متر مکعبی آغاز شد.

برادرزاده با بیان اینکه مبلغ اولیه قرارداد اجرای این طرح ۱۸۳ میلیارد ریال و اعتبار هزینه شده تا کنون ۱۵۲ میلیارد ریال بوده، تصریح کرد: در مجموع برای این مجتمع ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از این مجتمع آب‌رسانی دو هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت هزارجریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند، خاطرنشان کرد: ۱۰ روستا تحت پوشش این مجتمع قرار دارد.

کد خبر 751204

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی لرستان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز